Ei Chagasin Tauti Muodostaa Terveysriskin Kanadalaiset?

Ei Chagasin Tauti Muodostaa Terveysriskin Kanadalaiset?

Mervin Anderson on ollut kirjailija vuodesta 2003 lähtien. Hän on myös rekisteröity sairaanhoitaja, jolla on asiantuntemusta monenlaisia sairauksia ja hoitoja.


Anderson sai hänen associate degree hoitotyön Lincoln University Jefferson City, Mo. Erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen artikkeli, Pamela. Olen nauttinut lukea tämä. Minulla on idopathic angioedeemaa, joka ei ole hauskaa myöskään. Minulla on testattu kaikki nämä sairaudet mainita edellä, mutta onneksi minulla ei ole mitään niistä. Angioödeema on tarpeeksi huono. Kun kehon järjestelmä menee hay wire-se on painajainen. Minun angioedeema on hallinnassa lääkityksellä, mutta kun kausi alkaa, se on kamala. Minun on systeeminen ja minun sisällä elimet voivat turvota. Se on todella pahin. Ja se on symetrical, joten kun jotain toisella puolella kehon turpoaa, toisella puolella automaattisesti turpoaa myöhemmin liian. Kai me kaikki täytyy kärsiä jostakin, mutta se ei ole helppoa, kun tämä tapahtuu. Paljon enemmän on tehtävä tutkimiseen parannuskeinoja näihin autoimmuunisairauksiin. Tiedän, että syöpä, AIDs, jne. saat tutkimus rahaa. Mutta, tässä vaiheessa, parannuskeinoja ja rokotteita näitä sairauksia on löydetty myös. Liian monet ihmiset kärsivät näistä ja jotkut eivät johda kuolemaan. Kiitos, että jaat tietoa tästä kanssamme.

En kärsi toisen unjury vaativat leikkausta jälleen kerran. Koska se oli kurssin loppuun ja kaikki mitä oli tehtävä oli viimeinen tentti, joku koulusta tuli luokseni ja istui kanssani, kun olen suorittanut testin. Sain BSN ja jatkoin hoitotyön uran. Se meni hyvin, lukuun ottamatta tavallista vammat, useimmat vaativat leikkausta, kunnes vaihdoin työpaikkaa. Uudessa työssäni olen tavannut co-työntekijä, joka oli myös lupus. Hän huomasi minun hitaita liikkeitä ja lisääntynyt kipu, ja ehdotti, että saan testata fibromyalgia. En edes tiennyt, mitä se oli, joten soitin minun reumalääkäri ja perustaa testit. Sillä välin, olen tutkinut sairaus. Minulla todettiin vielä toinen krooninen debilatating tauti, ja kertoi oppia elämään sen kanssa niin hyvin kuin pystyin.

Lokakuu 2011 - Siirtynyt ruoanlaitto rypsiöljy ja oliiviöljy ruoanlaittoon vain kookosöljyä. Vaihdoin orgaaniset yksinomaan. Lisääntynyt vihreät lehtivihannekset. Olen uusiutumisen TM oireita, ongelmia kävely, heikkoutta, voimattomuutta ja kognitiivisia ongelmia. Heikkous on edennyt siihen pisteeseen, että useita kertoja jalkani ei tue minun paino. Olen viettänyt viimeiset säästöni ostaa liikkuvuutta skootteri niin, että voin jatkaa osa-aikaista työtä korvaavaa opetusta. Merkillistä, tästä huolimatta uusiutumisen, olen kokevat vähemmän väsymystä ja paljon vähemmän kipua. Minulla oli krooninen kipu ja otti 3 tai 4 ibuprofeeni kahdesti päivässä, vain ottaa reunaan pois.

Olen pystynyt lopettamaan ibuprofeenin täysin. Nukun hyvin sikeästi. Olen menettänyt 15 kiloa.

terveysneuvontaa wellness

Tämä sisältää enemmän kuin vain tunne hieman jäykkä jälkeen workout.

Se on myös tarkemmin määriteltyjä kuin jännitystä tai kipua, että voit tuntea, jos et ovat alkaneet tulla alas hormiin tai toinen pieni sairaus. Jos et tunnista joitakin kovuus lihaksissa ja nivelissä on dilemma, saada käsiinsä lääkärin. Voisit olla kärsivät Lymen tauti tai jotain muuta, joka on yhtä vakava. Niin hullulta kuin se kuulostaa, jotkut ihmiset eivät koskaan kehittää oireita, kunnes viime vaiheissa taudin. Kerran purrut tauti ei ole läsnä itsessään, kunnes myöhemmissä vaiheissa on saavutettu. Yksi neljästä ihmiset tartunnan Lymen tauti ei ole oireita lainkaan. Niille, jotka asuvat paikoissa, joissa on suuri todennäköisyys sairastua tautiin, tämä voi olla huolestuttavia uutisia. Se on tärkeää, sitten tehdä rutiini tarkistaa punkkeja jos asut jollakin näistä alueista.

Ensimmäinen asia on olla rauhallinen ja ei koskaan edes ajattele huutaa lapsesi.

Oletetaan, että olet herätä paha tapa teidän 6-vuotias poika ja täytyy hallita sitä. Okei, istua ja ajatella jonkin aikaa, mikä on kaikkein vakuuttava syistä, voit antaa oman rakkaansa, että voi harrastaa helposti. Esimerkiksi, saatat kysyä lapsesi, että kun olin nuorempi oma ikä oli kiinni eri sairaus, koska tämä tapa. Seuraavan kerran, kun näet lapsesi kiireinen, että tapa uudelleen, kevyesti osoite lapsesi ja antaa ne syyt, jotka olet kerännyt mielessäsi ennen. Soveltamalla tätä käytäntöä, älä tee mieli valmis lapsesi välttää, että tapa, mutta antaa aikaa tehdä hänelle toteutumista. Ensi kerralla jos taas katsella lapsesi seuraavat saman toimen, älä turhaudu sen sijaan, toistaa toimintoa uudelleen antamalla enemmän motivaatiota poikasi.